automata öntözőrendszer

szerda, 19 május 2021 11:30

Az automata öntözőrendszer kezelése

Tudom, hogy sokak számára az újkori vívmányok befogadása és működtetése már csak hallomásból is visszataszító és ellenérzéseket keltő dolog attól félve, hogy kudarcot fogunk vallani a kezelése során, vagy valamilyen károkat fogunk okozni vele amiatt, hogy nem értünk hozzá.

Kategória: Öntöző blog
szerda, 19 május 2021 11:02

Az automata öntözőrendszer hatásai

Ma már nem is kérdés, hogy egy frissen épült kertből nem hiányozhat az automata öntözőrendszer. Ez a berendezés a korábbi áraihoz képest ma már a könnyen megfizethető kategóriában van, és egyáltalán nem a legnagyobb költsége a kertépítésnek.

Kategória: Öntöző blog

Lassan már húsz éve, hogy az első automata öntözőrendszer telepítésen részt vettem. Ez olyan nagy hatással volt rám, hogy akkor ott elhatároztam, hogy én ezzel szeretnék foglalkozni, automata öntözőrendszereket szeretnék telepíteni, ebből szeretnék megélni.

Kategória: Öntöző blog
kedd, 13 augusztus 2013 11:04

ÖNTÖZŐRENDSZER Gy.I.K.

Mi az automata öntözőrendszer?

Az automata öntözőrendszer, - más néven locsoló berendezés - a kertünkben szinte láthatatlanul beépített önműködő rendszer, amely emberi energia és felügyelet nélkül öntözi meg a kertet a beállított programnak megfelelően. Egyedi módon, pontosan a kert adottságaihoz van tervezve, ezáltal a legnagyobb hatékonysággal tudja megöntözni a kertet.

Kategória: Öntözőrendszer
péntek, 09 augusztus 2013 11:50

ÖNTÖZŐRENDSZER GARANCIA

Mi a garancia?

„A jótállás és a garancia fogalma egyet jelent, a jogi szabályozás kizárólag a jótállás fogalmát használja, de a mindennapokban a fogyasztók a garancia kifejezést használják. Jótállás azonban nem vonatkozik minden termékre.

Kategória: Öntözőrendszer
péntek, 09 augusztus 2013 09:40

HATÉKONY ÖNTÖZŐRENDSZER

Gyakori félreértés!

Az automata öntözőrendszer csak abban az esetben fog vízfogyasztás csökkenést okozni a kerti öntözővíz felhasználásban, ha Ön rendszeresen és alaposan öntözi a kertjét. Ellenkező esetben nem! Mivel csak olyan öntöző módszereknél tud kevesebbet fogyasztani és hatékonyabban működni, amelyek használata folyamatos a kertben.

Kategória: Öntözőrendszer
csütörtök, 08 augusztus 2013 10:19

Automata öntözőrendszer és Kertépítés

A kérdés mindig ugyanaz

MIBEN TUDOK SEGÍTENI?

A weboldalamat azért hoztam létre, hogy kifejezetten a kertépítés, az öntözőrendszer, valamint a gyepszőnyeg témakörében adjak válaszokat azoknak, akiknek a segítségére lehetek ezzel. Célom az, hogy Ön is kellően tájékoztatva legyen e témában ahhoz, hogy a legjobb döntést tudja meghozni, amikor erre szüksége van.