Kertépítés

Kertépítés (5)

kedd, 13 augusztus 2013 10:54

KERTÉPÍTÉS Gy.I.K.

Written by

Kertépítés előtti kérdések

 

Mekkora az összeg, amit a kertépítésre szeretne fordítani?

Ha most Önnek ez úgy tűnik, hogy a kérdés kissé indiszkrét, fontos megérteni azt, hogy a kerttervezésben felhasználható elemek árának a plafonja a csillagos ég.

kedd, 13 augusztus 2013 06:05

KERTÉPÍTÉS

Written by

Kertépítés

 

Ezen az oldalon elsősorban a gyakorlatias válaszokat kaphat a kertépítésről, és nem az elvontabb témákról írok. Elolvasva kaphat egy olyan átfogó képet a munka menetéről, a hibák elkerüléséről, vagy a vízellátás megoldásáról, ami hasznos lehet annak, aki kertépítést tervez. Nekik szól ez a néhány cikk!

hétfő, 12 augusztus 2013 09:03

A KERTÉPÍTÉS STÍLUSAI

Written by

 

Érdemes néhány jellemzőin keresztül is megismerkedni a kertépítés stílusaival. A falusi kerten kívül sajnos a többi hazánkban tájidegen, de azért nagy számban előforduló kertépítési stílus is  hozzá tartozik a változatos képhez.

hétfő, 12 augusztus 2013 08:40

KERTÉPÍTÉS GARANCIA

Written by

Mi a garancia?

„A jótállás és a garancia fogalma egyet jelent, a jogi szabályozás kizárólag a jótállás fogalmát használja, de a mindennapokban a fogyasztók a garancia kifejezést használják. Jótállás azonban nem vonatkozik minden termékre.

hétfő, 12 augusztus 2013 07:03

KERTÉPÍTÉS ÁRAK

Written by

Kertépítés minta árak

A következőkben a teljesség igénye nélkül szeretnék bemutatni néhány olyan munkafázis árát, amelyek csak tájékoztató jellegűek, de könnyen összevethető azzal az ajánlattal, amit esetleg Ön már kapott. Ezek az árak csak tájékoztató jellegűek és fenntartom a jogát, hogy változtassak rajta.