Öntözőrendszer

Mi az automata öntözőrendszer?

Az automata öntözőrendszer, - más néven locsoló berendezés - a kertünkben szinte láthatatlanul beépített önműködő rendszer, amely emberi energia és felügyelet nélkül öntözi meg a kertet a beállított programnak megfelelően. Egyedi módon, pontosan a kert adottságaihoz van tervezve, ezáltal a legnagyobb hatékonysággal tudja megöntözni a kertet.

Mi az automata öntözőrendszer?

Az automata öntözőrendszer, vagy másnéven locsoló berendezés egy olyan önműködő rendszer, amely emberi beavatkozás nélkül, az előre beállított programnak megfelelően öntözi meg a kertet, miközben szinte láthatatlanul épül be a környezetébe. Hatékonyságát a kert adottságaihoz igazított kialakítás biztosítja.

Öntözéstechnikai termékek magyar nyelvű leírásai

K-Rain vezérlők 

K-Rain RPS 46 vezérlőegység

K-Rain-RPS-46

Letöltés

K-Rain RPS 469 vezérlőegység

K-Rain-RPS-469

Letöltés

K-Rain RPS 1224 vezérlőegység

K-Rain-RPS-1224

Letöltés

K-Rain RPS 616 vezérlőegység

K-Rain-RPS-616

Letöltés 

 

Orbit vezérlők 

Orbit pocket star vezérlőegység

Orbit-pocket-star

Letöltés

Orbit pocket star ultima vezérlőegység

Orbit-pocket-star-ultima

Letöltés

Orbit easy set logic vezérlőegység

Orbit-easy-set-logic

Letöltés

Orbit ST 2RF vezérlőegység

Orbit-ST-2RF

Letöltés

Orbit STS vezérlőegység

Orbit-STS

Letöltés

Orbit HT 6-os vezérlőegység

Orbit-HT-6

Letöltés

 

Esőérzékelők 

Orbit RX 1,5 eső- és fagyérzékelő

Orbit-RX 1

Letöltés

Orbit RX 2 vezetéknélküli eső- és fagyérzékelő

Orbit-RX-2

Letöltés

 

Fúvókák 

K-Rain Rotary fúvókák

  K-Rain Rotary fúvókák

Letöltés

 

Katalógusok

K-Rain-termekkatalogus

K-Rain Termékkatalógus

A helyszíni felmérés

Talán a legtöbb vitát kiváltó témáról van szó akkor, amikor az öntözőrendszer helyszíni felmérésről beszélgetünk. Sokan sokféleképpen csinálják. Van, aki nagyon sok időt tölt a kertben mérőszalaggal és víznyomásmérővel, meg milliméterpapírral, míg más pedig csak bekukkant a kertbe és azután küld egy is árat.

Öntözőrendszer márkák

Ez az iparág a bolygón egyedül az USA-ban jelentős. A piacvezető szereplői és egyben a professzionális öntözéstechnikai cégek is itt találhatók. Az öt legfontosabb öntözőrendszer alkatrészeket gyártó amerikai cég termékeit mind meg lehet találni hazánkban is. Az a véleményem, hogy ezek összességében mind megfelelnek a magas követelményeknek.

Mi a garancia?

„A jótállás és a garancia fogalma egyet jelent, a jogi szabályozás kizárólag a jótállás fogalmát használja, de a mindennapokban a fogyasztók a garancia kifejezést használják. Jótállás azonban nem vonatkozik minden termékre.

Mennyibe kerül egy öntözőrendszer?

Szeretném inkább azzal kezdeni, hogy mennyibe nem kerül egy öntözőrendszer.

Minőség jó áron!  

SZEZONONÁLIS AKCIÓMBAN AZ AUTOMATA ÖNTÖZŐRENDSZER ALKATRÉSZEIBŐL ÉS A TELEPÍTÉS MUNKADÍJÁBÓL IS EGYARÁNT 20% KEDVEZMÉNYT ADOK!

Az akciónk 2023. április 30.-án lejár.

 

Gyakori félreértés!

Az automata öntözőrendszer csak abban az esetben fog vízfogyasztás csökkenést okozni a kerti öntözővíz felhasználásban, ha Ön rendszeresen és alaposan öntözi a kertjét. Ellenkező esetben nem! Mivel csak olyan öntöző módszereknél tud kevesebbet fogyasztani és hatékonyabban működni, amelyek használata folyamatos a kertben.