Automata öntözőrendszer és Kertépítés

 

A kérdés mindig ugyanaz

 

MIBEN TUDOK SEGÍTENI?

A weboldalamat azért hoztam létre, hogy kifejezetten a kertépítés, az öntözőrendszer, valamint a gyepszőnyeg témakörében adjak válaszokat azoknak, akiknek a segítségére lehetek ezzel. Célom az, hogy Ön is kellően tájékoztatva legyen e témában ahhoz, hogy a legjobb döntést tudja meghozni, amikor erre szüksége van.

Az oldalamon a saját munkáim képeit fogja látni, így magam számára is hitelesen tudom bemutatni azt, amit megfigyeltem, hogy jól működik és szakmailag is megállja a helyét.

Öntözőrendszer telepítés

MENNYIBE KERÜL A KERTÉPÍTÉS?


Természetesen erre pontos válaszokat nem fog találni az oldalamon. Minden kert más és más sajátosságokkal rendelkezik, beleértve a megrendelő igényeit, valamint a rendelkezésre álló teret. Én azokat a kerteket tudom megmutatni, amik az én szaktudásommal állnak egyenes arányban és azokkal a minőségi és mennyiségi ráfordításokkal, amelyeket szükségesnek tartok ahhoz, hogy vállalható kertet építsek meg.

MENNYIBE KERÜL A KERTÉPÍTÉS?

A képen egy Dunakeszin készült munkám látható

Automata öntözőrendszerekHOGYAN TUDUNK EGYÜTTMŰKÖDNI?

A menüben ki tudja választani azt a témakört, amiben szeretne tájékozódni. Elsősorban a kertépítés, az öntözőrendszer és a gyepszőnyeg témáját bontom ki ezeken az oldalakon. Igyekeztem könnyen érthetően és alaposan, de mégis röviden leírni a témához tartozó szakmai tudást és megfigyelést, gyakran képekkel bemutatva. Ha nem találta a megfelelő információt és szüksége van a válaszomra, akkor a Kapcsolat menüben keressen elérhetőségeim valamelyikén. Rengeteg munkám mellett igyekszem a minden kérdését megválaszolni. Hiszen a kérdés mindig ugyanaz: Miben tudok segíteni?

Kertépítés és öntözőrendszer telepítés

A képen egy Gyálon készült kert látható

Öntözőrendszer garanciával

A MEGRENDELŐIM

Ügyfeleim azok az emberek, akik a környezetükre igényesek és őszinte örömmel szeretnek rácsodálkozni a természet elemeiből összerakott kert évszakokként változó szépségeire és akik ezzel a szépséggel is igyekeznek jópéldát mutatni másoknak. Akik szeretnének egy könnyen fenntartható életteret, ami minőségi módon képes biztosítani mind azok számára a pihenést és kikapcsolódást, akik benne tartózkodnak.

Automata öntözőrendszer

Ezek a képek Délegyházán készültek

Öntözőrendszer, gyorsan, egyszerűen

TÉMAVÁLASZTÓ

 

Exkluzivitás és funkció! Új igények a kertépítésben.

Igényes kertépítés Dunakeszin

 Ez a kertépítési munkám Dunakeszin készült

 

Manapság a legelterjedtebb kertépítési stílus a szabadidőkert lett, mivel ez a kert igényli a legkevesebb kertfenntartási erőforrást. Ennek közismert oka az, hogy a szabadidőnk egyre szűkösebbé, és ez által egyre értékesebbé vált. A szabadidőkert elsődleges funkciója tehát nem a kerti munka szeretete, hanem a kertben való hasznos idő eltöltése.
Ennek a kertépítési stílusnak a jellemzői, hogy a növénycsoportok szélekbe rendezésével nagy gyepfelületet biztosítunk a játéktérnek, a hasznos időtöltésnek. Ezt általában gyepszőnyeggel terítjük, és gyakran találhatók itt játszóeszközök, grillezők, szaletlik a kellemes kikapcsolódást segítve.
Ez a fajta kertépítés nem szükségképpen egyenlő a szélekbe rendezett tujasor és minden máshol gyepes kerttel! A funkció jelenléte a kertben és az esztétikai élmény tud egyensúlyt és harmóniát teremteni.  Akik szeretnek rácsodálkozni az ember alkotta természeti környezetre, szeretni fogják azt az exkluzív életteret is, ahol családjukkal és barátaikkal, minden elvárásukat túlszárnyaló módon tudnak együtt lenni.

Mire figyeljen, ha kertépítést tervez?

 

Örök téma: gyepszőnyeg. 

Kertépítési munka a 22. kerületben

 Ez a kertépítési munkám Budapesten, a XXII. kerületben készült 

 

Igazi élmény, amikor a frissen leterített gyepszőnyeg beborítja a kertet és csodálatos szépsége megdobogtatja a gazdájának szívét. A módszer legnagyobb előnye a gyorsasága, hiszen pár óra leforgása alatt páratlanul széppé varázsolja a kertjét.
Több mint 15 éve tartom a kapcsolatot a prémium minőségű gyepszőnyeg termelőkkel, ezért csakis kiváló minőségű gyepszőnyeget veszek át tőlük. Az oldalam képein jól látható, hogy a minőség tekintetében nem is szorulnak az én tanácsaimra!
Mindent megmagyaráznak ezzel kapcsolatban a hazai adatok, mivel a díszkertjeink a 70% gyep! Ha ez nem mutatós, akkor a kert összképe sem lehet szép. A legszebb gyepet könnyedén és azonnal csak minőségi gyepszőnyeg használatával lehet elérni! Kedvcsinálóként szeretném elmondani, hogy még nem találkoztam olyan kerttulajdonossal, aki megbánta volna utólag, hogy a gyepszőnyeget választotta.

Mire figyeljen, ha gyepszőnyeg telepítést tervez?

 

Locsolással lehet szép a kertje, de gondtalan csak öntözőrendszerrel!

18. kerületi öntözőrendszer

Ezek a képek Budapest XVIII. kerületi öntözőrendszerek működését mutatják

 

A legtöbben az öntözőrendszert kényelmi okokból építtetik be a kertjükbe azért, hogy az időt nem kímélő locsolás fárasztó munkája alól mentesítse őket. Csak a beépítés után jönnek rá, hogy mennyivel több a haszna ennek a berendezésnek, mint amit idáig gondoltak róla! A profi öntözőrendszer közismert előnyei közül az a víz - és az időspórolás volt idáig a legnépszerűbb, azonban mára a kényelem és a kert szépsége vált fontossá. Az a szépség, amit csak is a víz állandó és ismételt jelenléte tud létrehozni a kertünkben. Erre kínál tökéletes megoldást az automata öntözőrendszer!


Mire figyeljen, ha öntözőrendszer telepítést tervez?

Nem csak az automata öntözést végző berendezések összeszerelésénél, hanem ennél jóval egyszerűbb kerti berendezéseknél is, legyen szó például egy házi vízmű vagy egy kerti zuhany összeszerelésénél is találkozni fog csatlakozó idommal, amit kpe (kemény polietilén) idomnak nevezünk. Ezek jellemzően egy jobb vizesboltban is beszerezhetők, azonban a speciális alkatrészek beszerzését csak is kizárólag öntözéstechnikai szaküzletben javalom beszerezni.

Kérjük fogadja meg ezt az ajánlásunkat, mivel profi öntözéstechnikai alkatrészeket csak egy ilyen szaküzletben talál. Spray szórófejek, spray fúvóka, rotátor fúvóka, rotoros szórófejek, esőérzékelő gyorsérzékelővel és megfúrós idom elég biztos, hogy csak ott lesz megvásárolható, amennyiben a „szereld magad” verziót részesíti előnyben. Nem is beszélve arról, hogy gyakran akciós termékek garmadával hívogatják a vásárlókat!

Egy-két öntözéstechnikai szaküzlet még tervezést is vállal és szívesen meg is mutatja, hogy miként kell összerakni az alkatrészeket. Nem is beszélve arról, hogy a kezelési útmutatók is itt álnak rendelkezésre. Szóval tudom ezeket ajánlani, ha a szereld magad módon tervezi a telepítést.

Viszont, ha egy profi telepítő céget bíz meg a kivitelezéssel, akkor mindezt elfelejtheti!

 

Kertépítés és öntözőrendszer nem csak Budapesten!

Több mint feltűnően sok, ahányan azzal keresnek meg, hogy vállalok-e vidéken is munkát. Az engem megkereső ügyfelek elmondása szerint szezonban szinte minden kertépítő cég, ha meghallja, hogy nem Budapesten, hanem annak agglomerációjában lenne szó a kertépítésről vagy egy öntözőberendezés telepítésről, akkor máris leromlottak az esélyek, és nincs, aki elvállalja a munkát.

Én nem az alapján döntök, hogy hol van a munka, hanem az alapján, hogy mennyire szeretném azt megcsinálni, vagy mekkora kihívást jelent számomra, vagy mennyire voltak szimpatikusak a megbízóim. Furcsa, hogy ezt leírom nyíltan? Szerintem mindenki más is ezek alapján dönt.

SZÓVAL NEM BUDAPESTEN LAKIK? KERESSEN BÁTRAN, HA ÚGY GONDOLJA, HOGY SEGÍTHETEK!

Kapcsolat vagy Ajánlatkérés