automataontozorendszeres

Default Image

Gyepszőnyeg telepítés Szigetszentmiklós

Szigetszentmiklós nagyon frekventált helyszínnek számít, ahol nagyon sokat kertet építek. Jellemzően a Csepel-sziget egyik fő területemnek számít a gyepszőnyegezés és az automata öntözőrendszer tekintetében, hiszen a homok megfogása a kertekben nagyon fontos szempont.
Default Image

Gyepszőnyeg telepítés Vecsés

Vannak igényes Ipari Parkok, ahol a külterületek növénytakaróját nem a természetre, hanem a szakemberre végzik. Ennek eredményeképpen jött létre ez a szép kert is Vecsésen.
Default Image

Gyepszőnyeg telepítés a XVI. kerületben

A bemutatott XVI. kerületi munkák mindegyikében gyepszőnyeget használtam a komplett kertépítések folyamán, ahol természetesen a gyepszőnyeghez elmaradhatatlan automata öntözőrendszer is beszerelésre került.
Default Image

Gyepszőnyeg telepítés a XVIII. kerületben

Ezeken a képsorokon lévő XVIII. kerületi munkákhoz nem csak gyepszőnyeget használtam, hanem a komplett kertépítést is rám bízták, természetesen automata öntözőrendszer telepítéssel együtt.
Default Image

Gyepszőnyeg telepítés Göd

A bemutatott csömöri munkák mindegyikében gyepszőnyeget használtam a komplett kertépítés elengedhetetlen részeként, ahol természetesen automata öntözőrendszer is beszerelésre került.
Default Image

Gyepszőnyeg telepítés Budapest

A bemutatott XVI. kerületi munkák mindegyikében gyepszőnyeget használtam a komplett kertépítések folyamán, ahol természetesen a gyepszőnyeghez elmaradhatatlan automata öntözőrendszer is beszerelésre került.
Default Image

Gyepszőnyeg telepítés Herceghalom

A bemutatott kerti képeken egy igen összetett kert látható Herceghalmon, ahol a gyepszőnyegezés egy végső fázisa volt csak a kertnek. A kert annyira kidolgozott volt, hogy rendhagyó módon a gyepszőnyeg „csak” egy szép elem volt a többi kimagaslóan szép elem között.
Default Image

Gyepszőnyeg telepítés Kővágóörs

Ennek a nyaraló kertnek a megépítése külön öröm volt a számomra, mivel az autentikus építmények fehérre meszelt színvilágához a gyepszőnyeg kitűnő kontrasztot adott. Természetesen a komplett kertépítés és az automata öntözőrendszer telepítése is az én feladatom volt.
Default Image

Gyepszőnyeg telepítés Sződliget

A gyepszőnyegezés mellett a teljes kertépítés is a feladatok közé tartozott Sződligeten, csak úgy, mint az automata öntözőrendszer telepítés is.
Default Image

Gyepszőnyeg telepítés Csömör

Ahogyan a legtöbb esetben, ennél a csömöri munkánál sem pusztán a gyepszőnyegezésre szerződtem, hanem a komplett kertépítésre, automata öntözőrendszerrel együtt.
Default Image

Gyepszőnyeg telepítés a VIII. kerületben

Hihetetlen, hogy a VIII. kerület szívében mennyire zöld oázisként hat a Tisztviselőtelep, ahol a gyepszőnyeg telepítés mellett a földmunkákat és az automata öntözőrendszert is én csináltam.

Szigetszentmiklós öntözőrendszer

Az öntözőrendszer csak az öntözéskor korlátozza a kerthasználatot! Az öntözés általában a hajnali vagy késő esti órákban zajlik, ezért napközben zavartalanul élvezheti kert örömeit.

3. kerület öntözőrendszer

A naponta előforduló porlasztott vízcseppes öntözés csökkenti a pollenkoncentrációt és a szállóport a kertben és kellemesen párás, élvezhetőbb levegő biztosít.

Dunakeszi öntözőrendszer

Az öntözőrendszer nem igényel emberi felügyeletet, így Ön a berendezés használatával értékes időt spórolhat meg, melyet családjával vagy szeretteivel tölthet.

Dunaharaszti öntözőrendszer

Napjainkban a tiszta víz különösen értékessé vált, hiszen egyre több kell belőle. Az automata öntözőrendszer optimalizálja a kerti vízfogyasztást, hiszen csak annyi vizet használ, amennyire valóban szükség van a kert megfelelő karbantartásához.

Veresegyház öntözőrendszer

Egy szakavatott szem azonnal megmondja, hogy egy kertben automata öntözőrendszer van telepítve, mivel a növények az ismétlődő öntözés hatására tudják megmutatni a legszebb formájukat.

Halásztelek öntözőrendszer

A szakszerűen beépített öntözőrendszer jóformán láthatatlan! A rejtett kialakításnak köszönhetően az alkatrészek több mint 90%-a a föld szintje alatt van.

16. kerület öntözőrendszer

Ha csak azt az előnyét vesszük figyelembe az automata öntözőrendszernek, hogy megspórólja a locsolásra fordított időt, akkor több száz megspórolt óráról is beszélhetünk akár.

Vecsés öntözőrendszer

A legtöbb ember csak egy vagy két pozitív hatása miatt dönt úgy, hogy öntözőrendszert szereltet a kertjébe. Csak a késöbbiekben jön rá, hogy milyen széles spektrumon javíthat az életminősésgén ez a berendezés.

Göd öntözőrendszer

Az automata öntözőrendszer akár kútról, esővízgyűjtő tartályból, vagy természetes vízforrásokból, így tóból és patakból is üzemeltethető. Ezekkel a módszerekkel nem szükséges a vezetékes vizet használnia.

18. kerület öntözőrendszer

Ha átsétálok egy utcán, akkor igen nagy biztonsággal meg tudom mondani, hogy melyik kertbe van beszerelve automata öntözőrendszer.

Kistarcsa öntözőrendszer

Egy hosszú és fárasztó munkanap után érthető, ha nincs energiája és kedve sem a kertet locsolni. Az öntözőrendszer használatával ezzel sem kell terhelnie magát!

Szigethalom öntözőrendszer

Az öntözőrendszer látható elemei jól illeszkednek a kertbe és üzemen kívüli állapotukba jellemzően a beépített felület síkjából nem lógnak ki.

Budapest öntözőrendszer

Ha a vezetékes vízzel való üzemeltetés mellett dönt, akkor a vízszolgáltatótól almérőt kérhet az öntözőrendszerhez, így megspórolhatja a költséges csatornadíjat.

21. kerület öntözőrendszer

Amennyiben öntözőrendszerrel öntöz, senkit sem szükséges megkérnie, hogy locsolja a kertjét, hiszen a berendezés automatikusan elvégzi a feladatát, amíg Ön a vakációját tölti.

23. kerület öntözőrendszer

Egészségünk és a környezetünk egészségének a megőrzése önmagában is jó befektetés! Az öntözőrendszer számos pozitív hatást képes gyakorolni a környezetre.

12. kerület öntözőrendszer

Mindenki döntse el maga, hogy a kert földjébe húzódó műanyag csövek és idomok bomlásának a százéves létékben mérhető környezetszennyező hatása, vagy az öntözőrendszer működéséből fakadó rengeteg környezetbarát hatás az, ami fölé kerekedik benne.

A kerttervezés során a legfontosabb szempontok az Ön kívánságai, illetve kertje adottságai! Ennek köszönhetően Ön épp olyan kertet fog kapni, mint amilyet szeretne!

MIBEN TUDOK SEGÍTENI?

A weboldalamat azért hoztam létre, hogy kifejezetten a kertépítés, az öntözőrendszer, valamint a gyepszőnyeg témakörében adjak válaszokat azoknak, akiknek a segítségére lehetek ezzel. Célom az, hogy Ön is kellően tájékoztatva legyen e témában ahhoz, hogy a legjobb döntést tudja meghozni, amikor erre szüksége van.

1.    SZOLGÁLTATÓ ADATAI:

A szolgáltató neve: Cérnaszál-Fűszál Kft.
A szolgáltató székhelye: 2117 Isaszeg, Külterület hrsz. 5245.
Adószáma: 143-1-4300042-1-13
Cégjegyzékszám: 13 09 119 829
A bejegyző hatóság neve: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +3630/2362337
A szerződés nyelve: magyar
A tárhely-szolgáltató adatai:

Domain Regisztráció Kft
Székhely: 1188 Budapest, Ametiszt u 29
Központi elérhetőség: info[kukac]domainregisztraciokft.hu
Tel.: +36 20 9999 771

 

2.    MEGHATÁROZÁSOK

Az alábbi Szabályzatban írt fogalmak az alábbi jelentéssel bírnak:

2.1.    Szolgáltató: az információs társadalommal összefüggő szolgáltatást végző személy.

2.2.    Felhasználó: minden olyan személy, aki a weboldalt, vagy a weboldalon elérhető szolgáltatásokat (pl. ajánlatkérés) bármilyen módon igénybe veszi.

 

3.    ALAPVETŐ RENDELKEZÉSEK:

3.1.    A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. (Elker. tv.) törvény vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.

3.2.    A jelen Szabályzat 2018. január 23-tól hatályos és visszavonásig hatályban marad. A Szolgáltató jogosult egyoldalúan módosítani a Szabályzatot. A módosításokat a Szolgáltató azok hatályba lépése előtt 11 (tizenegy) nappal a weboldalon közzéteszi. Felhasználók a weboldal használatával elfogadják, hogy rájuk nézve a weboldal használatával kapcsolatos valamennyi szabályozás automatikusan érvényes.

3.3.    Felhasználó, amennyiben belép a Szolgáltató által üzemeltetett weboldalra, vagy annak tartalmát bármilyen módon olvassa, a Szabályzatban foglaltakat magára nézve kötelezőnek ismeri el. Amennyiben a Felhasználó nem fogadja el a feltételeket, nem jogosult a weboldal tartalmának megtekintésére.

3.4.    Szolgáltató fenntart magának minden jogot a weboldal, annak bármely részlete és az azon megjelenő tartalmak, valamint a weboldal terjesztésének tekintetében. Tilos a weboldalon megjelenő tartalmak vagy azok bármely részletének letöltése, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a Szolgáltató írásos hozzájárulása nélkül.

 

4.    FELELŐSSÉG KIZÁRÁS

4.1.    Szolgáltató kijelenti, hogy törekszik az weboldalon található információk folyamatos frissítésére, azonban azok teljességéért, minden körülmények közötti helytállóságáért, esetleges módosulásáért nem vállal felelősséget.

4.2.    Szolgáltató hangsúlyozza, hogy a weboldal használatából eredő károkért felelősséget nem vállal.

4.3.    Szolgáltató a tartalom egészét vagy részeit bármikor, előzetes értesítés nélkül módosíthatja, korszerűsítheti, vagy visszavonhatja.

4.4.    Előfordulhat, hogy az weboldalon Szolgáltató akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért Szolgáltató semmilyen természetű felelősséget nem vállal a megjelenő tartalom pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, az elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok tekintetében.

4.5.    A felhasználók a weboldalt kizárólag saját felelősségükre használják, Szolgáltató nem felel olyan kárért, amely a helytelen, hibás vagy hiányos tartalom következménye.

4.6.    Szolgáltató nem garantálja az weboldalon található funkciók zavartalan és hibamentes működését. Szolgáltató nem felel azokért a károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldallal kapcsolatban, annak használatából vagy használhatatlanságából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, számítógépes vírus által, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból következnek be. A Felhasználó tudomásul veszi tehát, hogy Szolgáltató nem felelős a Felhasználó készülékében bekövetkezett hibáért, vírus által okozott kárért vagy bármilyen adatvesztésért, továbbá a felhasználó készülékéhez, ill. hálózatához való jogosulatlan hozzáférésért.

 

5.    SZERZŐI JOGOK

5.1.    A weboldalt megtekintő és használó Felhasználó a weboldal tartalmának kizárólag magáncélú felhasználására jogosult. A magáncélú felhasználás ellenértékhez nem kötött, azonban jövedelemszerzés vagy jövedelemfokozás célját közvetlenül és közvetett módon sem szolgálhatja.

5.2.    A szabad felhasználás körében a felhasználás díjtalan, és ahhoz Szolgáltató engedélye nem szükséges. A felhasználás a szabad felhasználásra vonatkozó rendelkezések alapján is csak akkor megengedett, illetve díjtalan, ha nem sérelmes a weboldal rendes felhasználására és indokolatlanul nem károsítja Szolgáltató jogos érdekeit, továbbá ha megfelel a jóhiszeműség és tisztesség követelményének és nem irányul a szabad felhasználás rendeltetésével össze nem egyeztethető célra. A weboldal tartalmának a fenti rendelkezésektől eltérő módon történő felhasználása, illetve a szabad felhasználás mértékének túllépése jogosulatlan felhasználást eredményez, mely jogszabály által tiltott magatartással szemben Szolgáltató a számára jogszabály által biztosított jogorvoslati lehetőségeket érvényesíti.

5.3.    Bármiféle üzleti jellegű felhasználáshoz Szolgáltató előzetes, írásbeli hozzájárulása szükséges. Szolgáltató logójának, arculati elemeinek használata kizárólag előzetes engedély alapján lehetséges.

5.4.    A weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni írásos hozzájárulás esetén is csak a Szolgáltatóra való hivatkozással lehet.

5.5.    A Szolgáltató fenntartja minden szerzői vagyoni és egyéb jogát szolgáltatásának valamennyi elemére, a weboldalra, a képekre, videókra, hanganyagokra, egyéb szerzői jogi művekre, domain-neveire az azokkal képzett másodlagos domain nevekre.

5.6.    Tilos a weboldal tartalmának, illetve egyes részeinek adaptációja vagy visszafejtése; bármely olyan alkalmazás használata, amellyel a weboldal vagy annak bármely része módosítható vagy indexelhető.

5.7.    Az Esomester.hu név szerzői jogi védelmet élvez, felhasználása kizárólag a Szolgáltató írásos hozzájárulásával lehetséges.

5.8.    Felhasználó tudomásul veszi, hogy a felhasználási engedély nélküli felhasználás esetén Szolgáltatót kötbér illeti meg. A kötbér összege képenként bruttó 70.000 Ft, illetve szavanként 20.000 Ft. Felhasználó tudomásul veszi, hogy ezen kötbérkikötés nem túlzó, és ennek tudatában böngészi az oldalt. A szerzői jogi jogsértés esetén Szolgáltató közjegyzői ténytanúsítást alkalmaz, melynek költségét szintén a jogsértő felhasználóra hárítja.

 

6.    ADATVÉDELEM

 Az automataontozorendszeres.hu adatkezelési tájékoztatója elérhető a következő oldalon:
https://www.automataontozorendszeres.hu/adatvedelem

Automataontozorendszeres.hu

Adatkezelési tájékoztató

 


BEVEZETÉS

Cérnaszál – Fűszál Kft. (2117 Isaszeg, Külterület hrsz. 5245., adószám: 143-1-4300042-1-13, Cégjegyzékszám: 13 09 119 829) (a továbbiakban: Szolgáltató, adatkezelő) alá veti magát a következő tájékoztatónak.

Miután megkaptam az Ön ajánlatkérését, fel fogom hívni telefonon, hogy leegyeztessük az időpontot, amikor fel tudom mérni a munkát a helyszínen.

Ha ez megtörtént, akkor küldeni fogok róla egy tételes árajánlatot. Szándékát az árajánlatommal kapcsolatban kérem, hogy jelezze akár csak egy e-mailben felém.

A felmérés és az árajánlat mindenképpen ingyenes volt az Ön számára!Tisztelettel,
Bozsik Viktor

Az anonim látogatóazonosító (cookie, süti) egy olyan egyedi - azonosításra, illetve profilinformációk tárolására alkalmas - jelsorozat, melyet a szolgáltatók a látogatók számítógépére helyeznek el. Fontos tudni, hogy az ilyen jelsorozat - tekintettel arra, hogy a felhasználása során a teljes IP cím tárolása nem történik meg - önmagában semmilyen módon nem képes az ügyfelet, azaz a látogatót azonosítani, csak a látogató gépének felismerésére alkalmas. Név, e-mail cím vagy bármilyen más személyes információ megadása nem szükséges, hiszen az ilyen megoldások alkalmazásakor a látogatótól a szolgáltató nem is kér adatot, az adatcsere voltaképpen gépek között történik meg.

A hálózat világában a személyhez kötődő információkat, a testreszabott kiszolgálást csak akkor lehet biztosítani, ha a szolgáltatók egyedileg azonosítani tudják ügyfeleik szokásait, igényeit. Az automataontozorendszeres.hu az ilyen, a fent említett, személyes adatot már nem tartalmazó anonim azonosítókat- a többi szolgáltatóhoz hasonlóan - abból a célból kezeli, hogy többet tudhasson meg az ügyfelek információhasználati szokásairól és így, javíthassa szolgáltatásai színvonalát, valamint ügyfeleinek a honlap látogatása során testreszabott oldalakat, marketing (reklám) anyagokat jelentessen meg. Az anonim azonosítók személyes adatbázissal nem kerülnek összekapcsolásra, azonban az automataontozorendszeres.hu valamint szerződés alapján harmadik fél portfoliójába tartozó honlapokon történő látogatás során keletkező, személyes adatot nem tartalmazó anonim azonosítók összekapcsolásra kerülnek a szolgáltatás színvonalának javítása érdekében.

Tekintse meg összeállításunkat!
Válogatás vegyes témájú weblapokból a kereskedelem és szolgáltatás területeiről - építkezés, lakberendezés és bútorok, szépségápolás és egészséges életmód, vásárlás, stb.
otthonifogfeherites.hu fogfehérítés egyszerűen fogfehérítés egyszerűen
Otthoni fogfehérítés biztonságosan és egyszerűen - legyen ragyogóan fehér a mosolya!
kandallomania.hu asztali kandalló asztali kandalló
Fali, asztali és szabadon álló bio kandalló bármely otthonba - kémény sem kell hozzá!
kozmetikustovabbkepzes.hu kozmetikus tanfolyam korszerűen kozmetikus tanfolyam korszerűen
A legmodernebb megoldások és trendek, kozmetikus tanfolyam Kalcsu Katival
webaruhaz-ingyen.hu van webáruház ingyen? van webáruház ingyen?
Létezik webáruház ingyen, 0 Ft befektetéssel?
euro-nyelviskola.hu nyelviskola nyelviskola
Euro Nyelviskola Budapest: korszerű, beszédcentrikus nyelvoktatás és nyelvvizsga felkészítés
chironkft.net Chiron Kft. egyedi konyhabútor Chiron Kft. egyedi konyhabútor
Egyedi konyhabútor készítése - Ön megálmodja, mi megcsináljuk!
adathordozok.hu egyedi CD gyártás egyedi CD gyártás
DVD és CD gyártás kiváló minőségben, modern technológiákkal, rövid határidővel
tws.hu combilift combilift
Emelőgépek, targoncák, combilift a TWS kínálatából
valdorart.hu próbálkoztál jobb agyféltekés rajzolással? próbálkoztál jobb agyféltekés rajzolással?
Ha még nem, itt az ideje! Valdorart jobb agyféltekés rajz oktatás minden korosztálynak
parketta-zona.hu Parketta Zóna Webáruház Parketta Zóna Webáruház
Stílusos padló burkolatok, parkettától a padlószőnyegig minden
klimamania.hu Légkondi beépítés, klíma szerelés Légkondi beépítés, klíma szerelés
Klíma készülékek forgalmazása és szakszerű szerelése garanciával
digi-print.hu névjegykártya készítés névjegykártya készítés
Minőségi névjegykártya készítés gyorsan, kreatívan, hozott anyag szerint vagy tervezéssel
styleoptika.hu Style Optika szemüveg szalon Style Optika szemüveg szalon
Lásson tisztán és élesen! Szemüvegek és kontaktlencsék, akár ingyenes szemvizsgálat helyben
royalora.hu svájci óra a Royal Órától svájci óra a Royal Órától
Pontos, precíz és megbízható - svájci óra és más karórák, neves márkák széles választéka
erintesvedelem.co.hu teljes körű villámvédelem teljes körű villámvédelem
Érintés- és villámvédelem, teljes körű felülvizsgálat cégeknek
kalcsukati.hu szemöldök tetoválás Budapesten szemöldök tetoválás Budapesten
Száltechnikás szemöldök tetoválás Budapesten, a Kalcsu Kati szépségszalonban: természetesen tökéletes
konyvelescenter.hu Budapesti? Válassza a könyvelőirodánkat! Budapesti? Válassza a könyvelőirodánkat!
Laki Stúdió Könyvelőiroda Budapest: normál és webes ügyvitel a könyvelésben, valamint egyéb kapcsolódó szolgáltatások
beststuff.hu Valentin napi ajándék Valentin napi ajándék
Romantikus vagy vicces Valentin napi ajándékot keresel kedvesednek? Akkor nézz szét ajándék kínálatunkban, ahol biztosan megleled a megfelelőt!
szekesfehervarkonyhabutor.hu beépített szekrényt Székesfehérvárról beépített szekrényt Székesfehérvárról
Gardróbot, beépített szekrény szeretne? Székesfehérvári bútorstúdiónk szeretettel várja, kérje ajánlatunkat!
iparikapurendszerek.hu ipari gyorskapu ipari gyorskapu
Tudjon meg többet az ipari gyorskapu rendszerek előnyeiről! Modernizálja velünk cége járműforgalmának kontrollját!
csavarnagyker.hu Csavarnagyker: rozsdamentes termékek forgalmazása Csavarnagyker: rozsdamentes termékek forgalmazása
A legnagyobb választékban kínálunk hagyományos és speciális rozsdamentes kötőelemeket raktárról. Ami nincs, azt beszerezzük igény esetén!
lamariee.hu estélyi, alkalmi ruha kollekcióink estélyi, alkalmi ruha kollekcióink
Tekintse meg a Lamariee ruhaszalon esküvői- és alkalmi ruha választékát! A legnagyobb divatházak modelljeiból válogathat!
redonydiszkont.com Somfy redőnymotor jó áron Somfy redőnymotor jó áron
Smart Home és Somfy redőnymotorok, egyéb megbízható márkák a RedőnyDiszkont.com termékkínálatában: ismerje meg termékeinket!
branko.hu Branko.hu könyvelőiroda Branko.hu könyvelőiroda
Adótanácsadás, könyvelés, HR tanácsadás, teljes körű pénzügyi szolgáltatások - Branko.hu könyvelőiroda.
markaboltom.com Gyönyörű női alkalmi ruha - Márkaboltom Gyönyörű női alkalmi ruha - Márkaboltom
Blúz, nadrág, szoknya, női overál és női alkalmi ruha nagy választékban, márkás szortimentben a Márkaboltom webáruházban - nézze meg kínálatunkat! Divatos alkalmi ruhák moletteknek is!
reszecskeszuro-tisztitas.info Részecskeszűrő tisztítás akár postázva is Részecskeszűrő tisztítás akár postázva is
Teljes körű részecskeszűrő tisztítást vállalunk korszerű technológiával, hatékonyan! Mi kiszereljük, tisztítjuk, alkatrészt cserélünk benn, beszereljük - vagy akár elküldheti postán a részecskeszűrőt, és tisztítva visszapostázzuk Önnek!
További hasznos linkek
ablakweb.hu Webkeret Webkeret
További honlapok
komfortklima.hu Netlinkek Netlinkek
Vegyes összeállítás
viztisztitokeszulek.eu Még pár oldal Még pár oldal
Tekintse meg a válogatást
homlokzatiallvanyberles.hu Válogatás Válogatás
Néhány oldal még vegyesen

Bozsik Viktor

+36 30/236 2337
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telephely és levelezési cím:

Cérnaszál-Fűszál Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Ügyvezető: Bozsikné Papp Andrea +36 30/522 2332
Székhely: 2117 Isaszeg, Külterület hrsz. 5245.
Adószám: 14300042-1-13
Cégjegyzékszám: 13 09 119829
Bankszámlaszám: 10700505-47595501-51100005
Kamarai tagság: Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara (Budapest, Váci u. 40, 1056)

 

Tárhely szolgáltató: Domain Regisztráció Kft
További adatok: http://domain-regisztracio-kft.hu/kapcsolat

Miután megkaptam az Ön ajánlatkérését, fel fogom hívni telefonon, hogy leegyeztessük az időpontot, amikor fel tudom mérni a munkát a helyszínen.


 

Kérem, hogy töltse ki az alábbi kérdőívet!

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

{jform=1}

404: Nincs Tartalom!

Az oldal tulajdonosa eltávolította ezt a tartalmat, vagy elgépelte az url címet. Kérjük látogasson vissza a főoldalra.

A kérdés mindig ugyanaz

MIBEN TUDOK SEGÍTENI?

A weboldalamat azért hoztam létre, hogy kifejezetten a kertépítés, az öntözőrendszer, valamint a gyepszőnyeg témakörében adjak válaszokat azoknak, akiknek a segítségére lehetek ezzel. Célom az, hogy Ön is kellően tájékoztatva legyen e témában ahhoz, hogy a legjobb döntést tudja meghozni, amikor erre szüksége van.