öntözőrendszer

vasárnap, 23 május 2021 06:06

Öntözés homokos talajon

Általában nagyon jól bevált öntözési módszer az, ha ritkán öntöz az öntözőrendszer, azonban akkor nagyon kiadósan. Ennek az öntözési módszernek köszönhetően arra sarkaljuk a gyep, a tuják és más növények gyökérzetét, hogy ereszkedjen a talajban minél lejjebb.

Kategória: Öntöző blog

Közel húsz éve tervezek és telepítek öntözőrendszereket Magyarországon és ez alatt a két évtized alatt nagy gyakorlatra tettem szert. Folyamatosan megfigyeltem a technikai változásokat és képeztem magam a témakörben a lehető legszélesebb spektrumon egészen a szivattyúsgépészetek területétől a növények vízigényének megtanulásáig.

Kategória: Öntöző blog

Gyakran teszik fel nekem ezt a kérdést olyanok, akik már elgondolkodtak azon, hogy beépítettnek a kertjükbe egy öntözőrendszert és ezzel kapcsolatban már a tettek mezejére is lépnének. Érthető módon mindezt megelőzi a természetes kíváncsiság és az utánajárás, leginkább az interneten.

Kategória: Öntöző blog
vasárnap, 23 május 2021 05:55

MINDEN IGÉNYT KIELÉGÍTŐ ÖNTÖZŐRENDSZER!

Bizony semmi túlzás sincs abban, amikor azt állítjuk, hogy a minőségi és szakemberek által összerakott öntözőrendszer minden igényt ki tud elégíteni a kertben, természetesen azok az igények közül, melyek az öntözéssel kapcsolatban merülnek fel. De még ez sem igaz így, hiszen ettől többet tud a jó öntözőrendszer.

Kategória: Öntöző blog
vasárnap, 23 május 2021 05:49

Milyen árban van az öntözőrendszer?

Hangzik el gyakran a kérdés a megrendelőktől és az öntözőrendszer telepítő kollégáktól is, akik egymás között arról beszélnek, hogy az érdeklődők folyton ezt kérdezik tőlük. Ez tényleg így van, méghozzá azért, mert ez egy hiányzó adat a piacon!

Kategória: Öntöző blog

Ha félretesszük a nem professzionális öntözőrendszerek méregdrága árképzését és csak a profi öntözőrendszer gyártók világában maradunk, akkor első látásra is feltűnhet, hogy ezek a termékek mind amerikaiak.

Kategória: Öntöző blog
vasárnap, 23 május 2021 05:41

Miből van az öntözőrendszer?

Az öntözőrendszer alkatrészei a leggyakrabban műanyagból és üvegszálas műanyag kombinációból készülnek. Két fő csoportra osztjuk azokat az alkatrészeket, amelyekből z öntözőrendszereket rakjuk össze. Ezek a fő, illetve a kiegészítő alkatrészek.

Kategória: Öntöző blog
vasárnap, 23 május 2021 05:39

Mi a terved az öntözéssel?

Ha Te is kerttulajdonos vagy, akkor ez a kérdés biztosan megfordult már néhányszor a fejedben! Ezt teljesen megértem, és azt is, ha ennek kezelésére már rég beszereltetted a kertedbe az öntözőrendszert.

Kategória: Öntöző blog
vasárnap, 23 május 2021 05:37

Mennyire megbízható az öntözőrendszer?

Abban az esetben, ha az öntözőrendszert kiváló minőségű termékek felhasználásával építették és nagy gyakorlattal rendelkező szakember végezte az építését, akkor az öntözőrendszer nagyon megbízható berendezés.

Kategória: Öntöző blog
vasárnap, 23 május 2021 05:34

Mekkora kiadást jelent egy öntözőrendszer?

Természetesen ez egy szubjektív dolog, hiszen mindenkinek mást jelent ugyanaz az összeg! Illetve vannak, akiknek több szabadidejük van és vannak, akiknek az ideje sokkal értékesebb annál, mint hogy az locsolással töltsék el reggel és este a kertjükben.

Kategória: Öntöző blog
1. oldal / 2