Kertépítés

Mekkora az összeg, amit a kertépítésre szeretne fordítani?

Ha most Önnek ez úgy tűnik, hogy a kérdés kissé indiszkrét, fontos megérteni azt, hogy a kertépítés során felhasználható elemek árplafonja a csillagos ég.

A következőkben a kertépítés előtti 17 alapvető kérdésre fogok választ adni, hogy lépésről-lépésre segítsek abban, hogy laikusként is felkészült lehessen!

Ez egy teljes mértékben 21. századi kertépítési stílus, amely a művészeti megnyilvánulások és a hagyományok elé a célszerűséget és a hatékonyságot helyezi. Tulajdonképpen „mindent a kéznek és semmit a szemnek” alapon.

Érdemes néhány jellemzőin keresztül is megismerkedni a kertépítés stílusaival. A falusi kerten kívül sajnos a többi hazánkban tájidegen, de azért nagy számban előforduló kertépítési stílus is  hozzá tartozik a változatos képhez.

Mi a garancia?

Az alábbiakban leírt garancia fogalom nem csak a kertépítés témakörére igaz, hanem általánosságban írja le a garancia fogalmát!

„A jótállás és a garancia fogalma egyet jelent, a jogi szabályozás kizárólag a jótállás fogalmát használja, de a mindennapokban a fogyasztók a garancia kifejezést használják. Jótállás azonban nem vonatkozik minden termékre.

Kertépítés minta árak

A következőkben a teljesség igénye nélkül szeretnék bemutatni néhány olyan kertépítés folyamán felmerülő munkafázis árát, amelyek csak tájékoztató jellegűek, de könnyen összevethető azzal az ajánlattal, amit esetleg Ön már kapott. Ezek az árak csak tájékoztató jellegűek és fenntartom a jogát, hogy változtassak rajta.