Kertépítés

Kertépítés (6)

kedd, 13 augusztus 2013 10:54

KERTÉPÍTÉS Gy.I.K.

Írta:

Mekkora az összeg, amit a kertépítésre szeretne fordítani?

Ha most Önnek ez úgy tűnik, hogy a kérdés kissé indiszkrét, fontos megérteni azt, hogy a kertépítés során felhasználható elemek árplafonja a csillagos ég.

kedd, 13 augusztus 2013 06:05

KERTÉPÍTÉS

Írta:

 

Ezen az oldalon elsősorban a gyakorlatias válaszokat kaphat a kertépítésről, és nem az elvontabb témákról írok. Elolvasva kaphat egy olyan átfogó képet a munka menetéről, a hibák elkerüléséről, vagy a vízellátás megoldásáról, ami hasznos lehet annak, aki kertépítést tervez. Nekik szól ez a néhány cikk!

kedd, 13 augusztus 2013 05:38

SZABADIDŐ KERT

Írta:

Ez egy teljes mértékben 21. századi kertépítési stílus, amely a művészeti megnyilvánulások és a hagyományok elé a célszerűséget és a hatékonyságot helyezi. Tulajdonképpen „mindent a kéznek és semmit a szemnek” alapon.

hétfő, 12 augusztus 2013 09:03

A KERTÉPÍTÉS STÍLUSAI

Írta:

Érdemes néhány jellemzőin keresztül is megismerkedni a kertépítés stílusaival. A falusi kerten kívül sajnos a többi hazánkban tájidegen, de azért nagy számban előforduló kertépítési stílus is  hozzá tartozik a változatos képhez.

hétfő, 12 augusztus 2013 08:40

KERTÉPÍTÉS GARANCIA

Írta:

Mi a garancia?

Az alábbiakban leírt garancia fogalom nem csak a kertépítés témakörére igaz, hanem általánosságban írja le a garancia fogalmát!

„A jótállás és a garancia fogalma egyet jelent, a jogi szabályozás kizárólag a jótállás fogalmát használja, de a mindennapokban a fogyasztók a garancia kifejezést használják. Jótállás azonban nem vonatkozik minden termékre.

hétfő, 12 augusztus 2013 07:03

KERTÉPÍTÉS ÁRAK

Írta:

Kertépítés minta árak

A következőkben a teljesség igénye nélkül szeretnék bemutatni néhány olyan kertépítés folyamán felmerülő munkafázis árát, amelyek csak tájékoztató jellegűek, de könnyen összevethető azzal az ajánlattal, amit esetleg Ön már kapott. Ezek az árak csak tájékoztató jellegűek és fenntartom a jogát, hogy változtassak rajta.