Öntözőrendszer referencia

 

Bár a XIII. kerületben nem sok a kertváros, azért az Angyalföldi kertvárosban is van néhány szép munkám.

A naponta előforduló porlasztott vízcseppes öntözés csökkenti a pollenkoncentrációt és a szállóport a kertben és kellemesen párás, élvezhetőbb levegő biztosít.

Mindenki döntse el maga, hogy a kert földjébe húzódó műanyag csövek és idomok bomlásának a százéves létékben mérhető környezetszennyező hatása, vagy az öntözőrendszer működéséből fakadó rengeteg környezetbarát hatás az, ami fölé kerekedik benne.

Ha csak azt az előnyét vesszük figyelembe az automata öntözőrendszernek, hogy megspórólja a locsolásra fordított időt, akkor több száz megspórolt óráról is beszélhetünk akár.

Ha átsétálok egy utcán, akkor igen nagy biztonsággal meg tudom mondani, hogy melyik kertbe van beszerelve automata öntözőrendszer.

Az öntözőrendszer számos értékes előnye mellett az ingatlan értékét is megnövelheti!

Amennyiben öntözőrendszerrel öntöz, senkit sem szükséges megkérnie, hogy locsolja a kertjét, hiszen a berendezés automatikusan elvégzi a feladatát, amíg Ön a vakációját tölti.

Az öntözési szezonban amikor Ön felébred, az öntözőrendszer már el is végezte a dolgát!

Egészségünk és a környezetünk egészségének a megőrzése önmagában is jó befektetés! Az öntözőrendszer számos pozitív hatást képes gyakorolni a környezetre.

Ha a vezetékes vízzel való üzemeltetés mellett dönt, akkor a vízszolgáltatótól almérőt kérhet az öntözőrendszerhez, így megspórolhatja a költséges csatornadíjat.

Napjainkban a tiszta víz különösen értékessé vált, hiszen egyre több kell belőle. Az automata öntözőrendszer optimalizálja a kerti vízfogyasztást, hiszen csak annyi vizet használ, amennyire valóban szükség van a kert megfelelő karbantartásához.

Az öntözőrendszer nem igényel emberi felügyeletet, így Ön a berendezés használatával értékes időt spórolhat meg, melyet családjával vagy szeretteivel tölthet.

Az automata öntözőrendszer akár kútról, esővízgyűjtő tartályból, vagy természetes vízforrásokból, így tóból és patakból is üzemeltethető. Ezekkel a módszerekkel nem szükséges a vezetékes vizet használnia.

A szakszerűen beépített öntözőrendszer jóformán láthatatlan! A rejtett kialakításnak köszönhetően az alkatrészek több mint 90%-a a föld szintje alatt van.

Egy hosszú és fárasztó munkanap után érthető, ha nincs energiája és kedve sem a kertet locsolni. Az öntözőrendszer használatával ezzel sem kell terhelnie magát!

Az öntözőrendszer látható elemei jól illeszkednek a kertbe és üzemen kívüli állapotukba jellemzően a beépített felület síkjából nem lógnak ki.

Az öntözőrendszer csak az öntözéskor korlátozza a kerthasználatot! Az öntözés általában a hajnali vagy késő esti órákban zajlik, ezért napközben zavartalanul élvezheti kert örömeit.

A legtöbb ember csak egy vagy két pozitív hatása miatt dönt úgy, hogy öntözőrendszert szereltet a kertjébe. Csak a késöbbiekben jön rá, hogy milyen széles spektrumon javíthat az életminősésgén ez a berendezés.

Egy szakavatott szem azonnal megmondja, hogy egy kertben automata öntözőrendszer van telepítve, mivel a növények az ismétlődő öntözés hatására tudják megmutatni a legszebb formájukat.